O nama - Tara d.o.o.

Preduzeće "Tara" je osnovano 1991 godine i u svom poslovanju se dokazalo stalnim rastom i razvojem. Tradicija poslovanja porodične firme "Tara" se odlikuje kontinuitetom i kvalitetom rada. Danas je "Tara" preduzeće koje ima više od 25 zaposlenih. Kontinuiranim ulaganjem u proces proizvodnje i implementacijom najsavremenijih tehnologija, stekli smo zavidnu poziciju na domaćem i inostranom tržištu, vodeći pri tom računa i o osposobljavanju zaposlenih za rad na najsavremenijoj tehnici, kao jednom od najznačajnijih elemenata poslovanja.

Strategija
"Tara" kao tržišno orijentisana kompanija u fokus svog poslovanja stavlja kupca. Kupcima nudimo:

  • moderne i njihovim potrebama prilagođene drvne proizvode,
  • što kraće rokove izrade i isporuke, Kroz stalne investicije u nove i poboljšane tehnologije podižemo tehnološku opremljenost firme, a time i stalno podižemo kvalitet usluga i proizvoda. "Tara" kao društveno odgovorna kompanija:
  • svim zaposlenim osigurava ugodnu radnu okolinu, pruža priliku za učenje i napredak u karijeri,
  • upotrebljava samo ekološki prihvatljive tehnologije i izrađuje samo ekološki prihvatljive proizvode, čime implementira svoju odgovornost,
  • sponzorisanjem raznih humanitarnih akcija, sportskih aktivnosti itd. biva deo zajednice u kojoj živi i razvija se.

Preduzeće "Tara" je porodična firma koja postoji od 1991 godine. Tokom svog dvadesetogodišnjeg rada firma je stekla svoju afirmaciju u oblasti drvne industrije i izborila je svoje mesto na tržištu, kontinuiranim angažmanom i kvalitetom rada. 

Preduzeće "Tara" je jedno od 1000 najuspešnijh preduzeća u Srbiji. U preduzeću je u toku proces uvodenja ISO standarda.

Vizija
Preduzeća"Tara" teži da zadovolji zahteve, potrebe i očekivanja svojih kupaca, kako bi se osigurao stalni rast preduzeća. Proizvodni program drvnih proizvoda moramo stalno razvijati i usavršavati u skladu sa najnovijim saznanjima u oblasti proizvodnje i prerade drveta. Preduzeće "Tara" teži konstantnom razvoju obezbedjujući time svoje mesto na inostranom tržištu, što kao rezultat ima plasman najvećeg dela proizvodnje (97%) na tržište EU.